Domaine Sainte Marie - Camping, Bed & Breakfast, Chambre d’Hotes - Route de Boucé - 03220 Tréteau Tel.: 0033 (0) 470 34 82 71 - 0033 (0) 6 43 11 13 19 - 0033 (0) 6 79 59 29 84 De gezellige familie camping.nl


10-1-2012

Eindelijk is het zo ver. Alle versiering van de kerst is opgeruimd door Marrie met hulp van Aagje die samen met haar man Max in de gite 2 maanden woont totdat hun huis opgeleverd en klaar is. Ja, alweer een Nederlands stel die de drukte inruilt voor een wat rustiger leven. Zo wordt het platteland van Frankrijk toch weer bewoond, al is het door Hollanders. Maar goed, op naar de orde van de dag, SLOPEN! Lekker hoor de hele dag met de kango een gat maken. Heel wat anders dan in Nederland. Het is hier allemaal wat dikker, maar het lukt wel. Het resultaat zal straks mooi zijn .

Dat was het weer voor vandaag, hou ons in de gaten.


Groetjes Marga, Peter en Dooley, ook van onze rode poes Joy.


       


12-1-2012

Het is gebeurd! De muur is doorgebroken. Twee dagen hakken en opruimen. Ongelooflijk wat er uit komt aan puin. Maar goed, het is gelukt.

Het doorbreken viel mee maar de voederbakken die erachter zaten waren verschrikkelijk hard. Stark wark, moeten ze toen hebben gedacht....

Nu een warme douche en relaxen want ik ben ook geen twintig meer.  


12-1-2012

Zaterdag gaat onze familie de eer verdedigen op de beurs bij Karstententen je weet wel van de opblaastenten en sponsor van campinglife.

Hier wordt ook ons nieuwe logo gepromoot en zullen onze familieleden ook gekleed zijn in de polo’s met ons logo:

DE GEZELLIGE FAMILIE CAMPING .NL

Zet hem op Rob en Karin, en natuurlijk niet te vergeten Ramona!

Veel succes !!!!

13-1-2012

We zijn vergeten het adres van de beurs te vermelden.

Karsten travelstore is een kampeer- en reiswinkel van 10.000 m2 met alles op het gebied van reizen, wandelen en kamperen. Daarnaast is het de producent van de welbekende oppompbare Karstententen. De winkel is te vinden op de Factory 9 te Zwaag.


Heel erg bedankt Gerda!

15-1-2012

De beurs is goed verlopen. We hebben nog contact gehad met de familie en het is super gegaan bij Karsten tenten. De opkomst was groot, ondanks dat tegelijkertijd de vakantiebeurs gehouden werd. De locatie vonden ze geweldig, zo tussen de tenten. Wat ons betreft een dikke tien voor Karstententen en nu maar de respons afwachten. Ons nieuwe logo valt goed in de smaak bij de kampeerders en staat nu boven deze pagina vermeld. Hier volgt een kleine foto-impressie van wat Karin, Ramona en Rob gisteren mee hebben gemaakt.
 

 

nieuws

18-1-2012

Het heeft even flink gevroren, -10 koud hè! Maar wel goed tegen het ongedierte. Dan hebben we er van de zomer minder last van. We hopen dat het met de fruitbomen goed gaat, want de knoppen zaten er al volop in. Hier wat foto’s om te laten zien hoe mooi het hier in de winter is.


Tot gauw, Marga, Peter en Dooley.

19-1-2012

De beurs van de SVR gaat deze zaterdag 21-1-2012 van start. Onze familie zal wederom ter plaatsen zijn om ons te promoten met de Gezellige familie camping. We bedanken ze alvast hartelijk hiervoor.

Het adres van de beurs is:

Expo Haarlemmermeer, Stelling 1

Vijfhuizen

De entree bedraagt 5 euro.

Kom Ramona, Karin en Rob verrassen.    


Tot een volgende keer, Marga, Peter en Dooley.

21-12012

De SVR-beurs is een groot succes geweest; meer dan 5.400 bezoekers zijn door de poortjes gelopen. Karin en Rob zagen er ook wel wat vemoeid uit na alle vragen die ze beantwoord hebben. Maar alles is na volledige tevredenheid verlopen, dus gelukkig is het niet voor niets geweest. Heel erg bedankt voor het promoten van de gezellige familie camping.


Marga, Peter en Dooley

22-1-2012

Wat staan ze er goed op. GOED GEDAAN! Dit is pas reclame.   

3

1-1-2012

De tweede beurs voor ons gaat dit weekend beginnen. De vorige beurs van de SVR was al een groot succes, dus deze zal wel net zo goed bezocht worden als in Vijfhuizen.

De SVR-beurs van aanstaande zaterdag wordt gehouden in de Evenementenhal Gorinchem, Franklinweg 2.

Dus kom allen naar de SVR-vakantiebeurs en zie hoe de gezellige familie camping gepromoot wordt.


Groetjes Marga, Peter en Dooley.

11-2-2012

De derde beurs van de SVR is goed bezocht door ongeveer 7.500 man. Het was wel heel erg leuk om onze gezellige familie camping persoonlijk te promoten. Ramona (ons nichtje) was gezellig met ons mee en we kregen nog hulp van onze goede vrienden Jos en Marian en grote vriend Daan. We hadden het lekker druk en konden lekker veel folders uitdelen. En nu maar afwachten of de mensen ons daadwerkelijk opzoeken in de mooie Allier.

 

Groetjes Marga, Peter en Dooley.  


21-2-2012

Eindelijk weer lekker bezig met behangen, tegelen en schilderen. Door de vorst (ook hier min 18) is een flinke streep door de bouw van het restaurant getrokken. We hebben daardoor in de maanden januari en februari weinig kunnen doen. Maar goed, nu dus lekker bezig en het wordt erg mooi. Kijk zelf maar op de foto’s. Dit was het weer, hou ons in de gaten, op naar de zomer!


Groetjes Marga, Peter en Dooley .


1-3-2012

Om het de mensen nog gerieflijker te maken tijdens hun vakantieverblijf, worden in 2012 twee Safarilodge tenten geplaatst, die de bestaande tent vervangen. Het is voor ons weer een stap vooruit. Hoort zegt het voort!

Het belangrijkste van alles; er kan weer volop geboekt worden!


Groetjes Marga, Peter en Dooley

12-3-2012

Druk bezig geweest de afgelopen tijd met vloeren leggen, schuren, lakken en diverse andere dingen. Het resultaat mag er zijn; we zijn apetrots op wat we hebben gemaakt van een oude schuur. Hier volgen wat foto’s om een indruk te geven.

Veel groeten van de gezellige familie camping .nl Marga Peter en dooley


22-3-2012

We hebben nu een echt hek voor de ingang. Iets dat Marga al heel lang op haar verlanglijstje had staan. Zij is er heel blij mee. Het is meteen een andere inrit geworden.

We kunnen goed merken dat het lente is, want de pruimenboom staat al in volle bloei.


Groetjes van Marga, Peter en Dooley.


...nu nog een mededeling van huishoudelijke aard: de tweede Safaritent is nog volop te boeken. Grijp uw kans!

De TV-sterren (en ik bedoel daar wel Ramona en Karin mee....)