Chalets

U wilt een chalet huren? Camping Domaine Sainte Marie beschikt over meerdere chalets. De chalets staan midden op de camping dichtbij het zwembad. Voorzien van o.a. douche, toilet en keuken en het bedlinnen is inbegrepen.

Chalet Domaine Villa

Chalet Domaine Villa ligt midden op de camping met uitzicht over de velden en dicht bij het zwembad. Dit is een chalet met 2 slaapkamers, een woonkamer met open keuken en eigen badkamer. Het chalet heeft een overdekte veranda en is van alle comfort voorzien. Chalet Domaine Villa is geschikt voor maximaal 5 personen.

Chalet Domaine Marie

Chalet Domaine Marie ligt midden op de camping met uitzicht over de velden en dicht bij het zwembad. Dit is een chalet met 2 slaapkamers, een woonkamer met open keuken en eigen badkamer. Het chalet heeft een overdekte veranda en is van alle comfort voorzien. Chalet Domaine Marie is geschikt voor maximaal 5 personen.

Chalet Jaune

Chalet Jaune beschikt over een ruime ouder slaapkamer met brocante meubeltjes en een kinderkamer met twee bedden. De woonkamer is ruim opgezet en voorzien van een bank en een eethoek. De open keuken is voorzien van o.a. een waterkoker en een koffiezetapparaat. In de badkamer heeft u een eigen douche, wastafel en toilet. Wanneer u een babybedje moet plaatsen, is hier in de slaapkamers voldoende ruimte voor. Op de ruime overdekte veranda met een vaste loungebanken is het heerlijk vertoeven. Chalet Jaune is geschikt voor 4 personen.

Chalet Verde

Chalet Verde beschikt over een ruime ouder slaapkamer met brocante meubeltjes en een kinderkamer met twee bedden. De woonkamer is ruim opgezet en voorzien van een bank en een eethoek. De open keuken is voorzien van o.a. een waterkoker en een koffiezetapparaat. In de badkamer heeft u een eigen douche, wastafel en toilet. Wanneer u een babybedje moet plaatsen, is hier in de slaapkamers voldoende ruimte voor. Op de ruime overdekte veranda met een vaste loungebanken is het heerlijk vertoeven. Chalet Verde is geschikt voor 4 personen.

Chalet Lavendel

Chalet Lavendel beschikt over een ruime ouder slaapkamer met brocante bed van 180x200 cm en linnenkast en een kinderkamer staat een stapelbed. Hier kunt u een eenpersoons bed van 90x200cm of een babybedje bij plaatsen. De woonkamer is ruim opgezet en voorzien van een bank en een eethoek. De open keuken is voorzien van o.a. een waterkoker en een koffiezetapparaat. In de badkamer heeft u een eigen douche, wastafel en toilet. Wanneer u een babybedje moet plaatsen, is hier in de slaapkamers voldoende ruimte voor. Op de ruime overdekte veranda met een vaste loungebanken is het heerlijk vertoeven. Chalet Lavendel is geschikt voor 4 personen.