Domaine Sainte Marie - Camping, Bed & Breakfast, Chambre d’Hotes - Route de Boucé - 03220 Tréteau Tel.: 0033 (0) 470 34 82 71 - 0033 (0) 6 43 11 13 19 - 0033 (0) 6 79 59 29 84 Algemene reserverings voorwaarden
location vacances particulier
Location vacances de particulier à particulier : TRETEAU - AUVERGNE - Allier location vacances particulier

Teneinde ook in het hoogseizoen verzekerd te zijn van een accomodatie bieden we de mogenlijkheid tot reserveren

Hieraan zijn een aantal voorwaarden aan verbonden: De reservering is pas definitief en bindend als, na ontvangst van uw boekingsformulier (scannen en terugmailen) en aanbetaling, onze bevestiging is verzonden.

Wij stellen het zeer op prijs indien u een wijziging in de dag van aankomst meldt.


bij Nederlanders op Vakantie .NL

In het hoogseizoen is de beste weg om ons zonder veel problemen via Parijs te bereiken de A 104.

De La Francilienne hier onder de volledige beschrijving.

Bon Route

                                Privacy beleid PersoonsgegevensWet bescherming persoonsgegevens

Alle gegevens die u aan ons verstrekt worden opgenomen in een bestand. Persoonlijke gegevens worden zorgvuldig behandeld en beveiligd. Wij verstrekken geen persoonlijke gegevens van huurders aan derden, zonder hun uitdrukkelijke toestemming. Wij houden ons in alle gevallen aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Vastleggen en verwerking van gegevens

In het kader van onze dienstverlening leggen wij diverse gegevens vast. Wij hebben een gastenadministratie waarin de gegevens van uw aanvraag en eventueel verblijf wordt vastgelegd.

Deze gegevens kunnen tevens worden gebruikt om u gerichte informatie en aanbiedingen over onze producten en diensten te sturen en/of uw mening daarover te vragen.

Wijzigen of verwijderen van gegevens

Op uw verzoek zullen wij uw gegevens verbeteren en/of aanvullen. Het verwijderen van uw verblijfgegevens kan pas na het verstrijken van de wettelijke termijn die wij verplicht zijn aan te houden. U heeft verder het recht om ons te verzoeken u mee te delen welke persoonsgegevens, die op u betrekking hebben, worden opgeslagen.

Beveiliging gegevens

Wij maken voor de beveiliging van door ons verwerkte gegevens gebruik van veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens.

Cookies

Wij maken geen gebruik van zogenoemde Cookies.